Una arxivera lleidatana al Consell de Redacció de la Revista Lligall


Portada de la Revista Lligall, de l'AACDes l’any 1988 i d’això ja en fa més de vint anys, la revista Lligall és la revista catalana de referència d’informació especialitzada en arxivística. La tasca realitzada des de l’Associació d’Arxivers de Catalunya en relació a la difusió del coneixement vinculat a l’arxivística es fonamental a casa nostra. La revista Lligall és un mitjà de comunicació entre els tècnics d’arxiu, tant per a la publicació d’articles científics, com per a la difusió i accés de nous coneixements entre la comunitat d’arxivers/eres de Catalunya i més enllà, ja que el saber no té fronteres.

En aquest sentit des de les comarques de Ponent ens felicitem i alegrem del nomenament de la nostra companya Montse Pons, tècnica de l’arxiu municipal de Lleida, com a membre del nou Consell deArxiu Municipal Lleida Redacció de la revista Lligall. Un consell que s’encarrega d’estudiar i valorar les col·laboracions científiques per tal d’incloure-les a la revista.  Enhorabona Montse i tot el nostre suport en la nova tasca!

El nomenament d’una companya provinent dels arxius lleidatans,  és una molt bona notícia per al conjunt d’arxivers de les terres de ponent, ja que això remarca la nostra presència en el col·lectiu d’arxivers catalans. Al mateix temps ens ajuda a transmetre una filosofia de treball que des de fa més de deu anys intentem dur a terme els arxivers d’aquesta regió catalana. Xarxa local, cohesió global. Doncs l’objectiu de l’Associació d’Arxivers de Catalunya d’unir i representar als arxivers catalans es veu reforçat amb el treball a peu de territori i d’arxiu que, en el nostre cas, realitza el Grup d’Arxivers de Lleida. Una forma de treball en xarxa, amb resultats més que positius  entre els arxivers de les vegueries de Ponent, Pirineus i Aran, i també del Principat d’Andorra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.