Voteu el bloc del GALL als Premis Blocs Catalunya


Des del 17 de juny i fins al 9 de setembre de 2010, està obert el període de votacions populars, per a elegir els blocs finalistes dels Premis Blocs Catalunya. A principis d’octubre es faran públics els blocs guanyadors per cada categoria.

Com recordareu en l’edició passada dels Premis Blocs Catalunya, el bloc del Grup d’Arxivers de Lleida va quedar finalista dintre de la categoria de blocs corporatius.

Enguany hem volgut posar-nos a prova de nou, per tant si us agrada el bloc del Grup d’Arxivers de Lleida, i el voleu votar només cal que seguiu el següent procediment o bé entreu directament al següent enllaç i voteu:

http://www.premisblocs.cat/bloc/14

  1. Entrar a la pàgina web dels Premis: http://www.premisblocs.cat/
  2. Aneu a la secció “Llistat de blocs” (http://www.premisblocs.cat/pagina/llistat-de-blocs)
  3. Entreu a la secció “Corporatiu” que és en la que participa el bloc del GALL http://www.premisblocs.cat/blocs/corporatiu
  4. Cerqueu el bloc del Grup d’Arxivers de Lleida, que es troba a la pàgina 2 de la secció corporatiu: http://www.premisblocs.cat/bloc/14

El Bloc del Grup dels Arxivers de Lleida és una iniciativa d’aquest grup d’arxivers i arxiveres de les comarques de ponent que fa més de 10 anys que treballen per difondre la tasca feta des dels arxius lleidatans. Actualment el grup està format per una cinquantena d’arxivers de l’Aran, el Pirineu, Andorra i les comarques del Pla de Lleida.

El Bloc va obrir noves prespectives pel al GALL, introduint-lo no només al món de la blogsfera, sinó també del web social en general. El bloc del GALL té la funció de difondre i donar a conèixer el dia a dia dels arxius i dels arxivers de les terres lleidatanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.