Trobada del Grup Arxivers de Lleida a Mollerussa


El passat dimecres 24 de novembre de 2010 el Grup d’Arxivers de Lleida, GALL, va celebrar la segona trobada de l’any a les dependències del nou arxiu Comarcal del Pla d’Urgell a Mollerussa, amb l’assistència d’arxivers/es de l’arxiu Capitular i del Diocesà de Lleida, l’arxiu de la Diputació, el Servei d’Arxiu i Llegats i el Servei d’Audiovisuals de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’arxiu Municipal de Lleida, l’arxiu Central Administratiu de la Delegació del Govern i dels Comarcals de l’Urgell i del Pla d’Urgell.

Com ja és costum, vam aprofitar la primera part del matí per fer una posada en comú de les tasques dutes a terme durant els darrers mesos pels diferents grups de treball, per tractar temes d’interès general, així com per exposar futures propostes de treball. Després de la reunió els companys del comarcal del Pla d’Urgell ens van ensenyar els espais del nou equipament.

No hem d’oblidar que, a banda de per parlar de feina, aquestes trobades serveixen també per veure’ns les cares, compartir experiències i converses.

Ens veiem a la primavera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anuncis

2 Comments

  1. Bona feina a tots i totes! A pesar dels entrebancs, ningú no ens pot negar la feina feta i el convenciment que els projectes es duran a terme.
    Felicitacions!

    Resposta

    1. El GALL té un element clau i aquest és la gent que el forma i la seua vocació vers la professió d’arxivers i els arxius. Quan les coses és fan per passió i voluntat pròpia sempre s’acaben aconseguint!

      Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.