Ingressa el fons de la Societat Recreativa Fraternitat Juvenil de Figuerola d’Orcau (1923-1926) a l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà


El passat dia 6 de maig es va signar el conveni de cessió en comodat entre el Sr. Jordi Roca i el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Sr. Xavier Pont i Jordana, com a representant de la Generalitat de Catalunya, per tal que la documentació  fou dipositada a la seu de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà, a Tremp.

El fons documental consta de documents fundacionals de dita Societat, del poble de Figuerola d’Orcau. La documentació estava custodiada pel Sr. Roca, i ara amb la voluntat de donar-la a conèixer, la documentació restarà a disposició de l’investigador.

La major part dels documents són documents constitucionals de l’entitat com: el reglament de la Societat, datat el 20 de febrer de 1923; actes de les sessions de la Junta General per a la elecció extraordinària de la Junta Directiva, datat en 1926, fins a diferents abonaments nominatius per l’adquisició d’un solar en Figuerola d’Orcau i la posterior construcció de la seu social i diferents rebuts nominatius d’haver rebut de la Societat Recreativa “Fraternitat Juvenil”, el contravalor de la venda dels abonaments en data 31 de desembre de 1926.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.