L’Arxiu Comarcal de la Noguera, darreres activitats


Tal i com ja fèiem referència en algunes entrades publicades, l’activitat en el món dels arxius no para, i hem tornat a  sortir a la premsa.

Aquest cop el diari Segre del dimarts 31 de gener de 2012 recull el procés de digitalització que la Societat Genealògica de Utah (EEUU), entitat vinculada a l’església dels mormons, que ha estat duent a terme els darrers mesos a l’arxiu comarcal de la Noguera.

A més a més, aquest mateix arxiu també ha estat notícia per la digitalització i la posada en línia de més de 2300 cartells publicitaris que conserva en el seu fons, anuncis i altres materials gràfics impresos.

Per més informació, a continuació podeu llegir l’article complet:

Anuncis

One Comment

  1. I no tan sols a la Noguera hi ha activitat.
    El diari Segre de l’endemà (1-2-2012) recull l’ingrés de documentació, datada al s. XIV, a l’Arxiu Comarcal del Solsonès, procedent del mas Melgosa deVallmanya, a Pinós del Solsonès.
    Entre la documentació destaca un pergamí del 1310 que fa referència al mas Palau i un altre del 1356 que se centra en el mas Casaldanistla,situat a l’antic terme del Castell de Coaner. Altres elements destacables són els plecs i fulls d’un còdex manuscrit sobre lògica i filosofia que s’havia d’utilitzar per a l’ensenyament. Aquest document, escrit en lletra gòtica i amb nombroses abreviatures, està datat l’any 1400.

    Si us interesa el tema cliqueu aquí.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.