Presentació del Diccionari Biogràfic de Músics Lleidatans


CartellMúsica2Dins dels actes organitzats amb motiu de l’exposició Música en Silenci, el proper dijous 3 de gener de 2013 tindrà lloc la presentació el Diccionari Biogràfic de Músics Lleidatans  vol contribuir a fomentar la bibliografia musical de les terres de Lleida tot donat a conèixer la trajectòria d’un conjunt de persones, vinculades amb la música i amb la ciutat i la província de Lleida.

La informació que conté  és bàsicament de caire biogràfic i inclou també, en els casos en què això ha estat possible,  una primera aproximació al catàleg de les obres compostes pels diferents autors.

El centenar llarg de personatges, les biografies i obres dels quals es presenten, només tenen en comú la seva relació amb la ciutat  i amb la música i el fet que tots ells van viure i exercir entre els segles XVIII, XIX i inicis del XX.

La principal intenció ha estat recollir les poques i disperses dades existents sobre totes aquestes persones i presentar-les  d’una manera ordenada i entenedora, oferint al lector una obra de consulta que pugui ajudar en posteriors treballs.

 dibuix

 

Altres entrades sobre l’exposició Música en Silenci:
Inauguració
Concert inaugural
Nadala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.