Participació a les “XIX Jornadas de Archivos Municipales de Madrid”


Els dies 23 i 24 de maig s’han celebrat les “XIX Jornadas de Archivos  Municipales de Madrid” en l’Auditori del Centro de Las Artes de Arroyomolinos (Madrid), organitzades pel Grup de Arxivers Municipals de Madrid en col•laboració amb l’Ajuntament de Arroyomolinos, Anabad i la Comunidad de Madrid, amb el títol “Gestión Documental: Soluciones para la e-Administración”.

Aquestes Jornades volen posar en relleu la relació que existeix entre la gestió documental i la preservació del document electrònic en la societat del coneixement, amb la participació d’informàtics, arxivers, tècnics de gestió, juristes, etc.

Jornades_Madrid

L’Ajuntament de Lleida ha estat representat en aquestes Jornades per Montserrat Pons, tècnica-arxivera de l’Arxiu Municipal i per Nuria Fachal i Xavier Piñol, tècnics analistes del Departament d’Informàtica. La seva comunicació titulada “Archivo e Informàtica mano a mano: Gestión Documental electrònica en el Ayuntamiento de Lleida”, ha estat seleccionada per presentar-se en el marc de les Jornades i s’inclourà en la publicació que recollirà les actes de les Jornades.

Aquesta comunicació vol reflectir el treball que s’està duent a terme conjuntament entre el Servei de l’Arxiu i el Departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Lleida entorn al repte de l’Administració electrònica i també trencar amb el clixé que parla de la difícil relació entre arxivers i informàtics.

2 Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.