Visita a l’exposició de butlletins històrics organitzada per la Societat d’Amics de la Muntanya de Tremp, amb motiu dels seus cinquanta anys


A principis del mes de novembre, una representació de la Societat Amics de la Muntanya de Tremp, coincidint amb el 50 aniversari d’aquesta entitat trempolina, va visitar l’exposició commemorativa d’aquesta efemèride. L’exposició està formada per diferents portades dels butlletins editats per l’entitat durant aquests 50 anys de vida i les fotografies premiades al concurs fotogràfic “L’altre cara del Pallars”, acte que l’entitat va fer a l’any 1981, com a mostra de les activitats que han anant desenvolupant durant aquest període. La SAM ha pensat una sèrie d’actes que desenvoluparà des de finals de l’any 2013 i tot el 2014 per commemorar l’efemèride i enfrontar-se amb  una forta reactivació de l’entitat.

A banda, està previst que el proper dilluns 11 de novembre es faci la  signatura del conveni de cessió en comodat, de tota la documentació, cartells, fotografies, etc que l’entitat ha anat acumulant durant la seva vida a l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La aportació desinteressada de molts socis de l’entitat, com el cas de la Família d’en Jaume Figuera ha fet que per exemple hi hagi una fons acumulat d’unes 7.000 imatges de diferents excursions, activitats culturals, etc.

Inauguració del al local social de la SAM l'any 1964

Podeu visitar l’exposició al vestíbul de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà a Tremp, del 5 al 18 de novembre de 2013, els dies laborables de 9 a 14 h.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.