Balanç estadístic del bloc del GALL durant el 2013


Diguim?, el GALL responJa comença a ser tradició encetar el nou any del bloc del GALL, compartint amb vosaltres el balanç de l’any anterior. Així doncs us presentem les estadístiques del bloc durant el 2013.

Les visites

Un any més el bloc del GALL continua creixent en aquest sentit, així durant el 2013 hem tingut un total de 19.042 visites. La mitjana de visites per dia ha estat de 52 visites, 6 més que l’any anterior. El dia que vam tenir més visites va ser el 10 d’abril amb un pic de 317 visites. En comparació amb l’any anterior hem rebut 2.338 visites més, és a dir un 6% més que l’any 2012. També els nostres visitants han deixat un total de 23 comentaris. Tot i que la interacció via comentaris s’ha traslladat sobretot cap al Facebook del GALL on ja sumem 1.325 amistats, 125 més que l’any passat. També al Twitter del GALL hi sumem 653 seguidors, 378 més que l’any passat i acumulant un total de 6.432 piulades, convertint-se en un dels twitters sobre arxivística més actius del nostre entorn.

D’on venen les visites?

A nivell territorial tenim visites provinents de 63 països diferents. Aquestes venen majoritàriament de la península ibèrica (94%) i sobretot de Catalunya. L’altre 6% prové de la resta de països, destacant els EUA i Andorra. Enguany per sorpresa hem vist com el nombre de visites continuava augmentant, així com la fidelització del visitants, amb les 2.104 subscripcions a través dels diferents canals (bloc, facebook, twitter)

Articles publicatsDinar IAD13

Aquest 2013 hem publicat un total de 106 articles, això significa 7 articles més que l’any anterior, acomulant un arxiu de 382 d’articles publicats. Enguany els articles més visitats, juntament amb la guia i el directori d’arxius, han estat:

I per aquest 2014… ens proposem seguir construïnt el món dels arxius des de les Terres de Ponent, ens hi acompanyes?

Anuncis

One Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.