Balanç estadístic del bloc del GALL durant el 2014


Aquest 2014 el Bloc del GALL ha complert els 5 anys. Al llarg de l’any ho hem destacat amb el logotip del cinquè aniversari i mostrant fotos dels arxius de Lleida a la capçalera (continuarà fins al proper març de 2015). Un any més comencem una nova temporada amb el balanç estadístic del bloc del GALL durant el 2014:

Les visites

Evolució de visites 2009-2014Durant el 2014 hem tingut un total de 18.343 visites. La mitjana de visites per dia ha estat de 50 visites, 2 menys que l’any anterior. El dia que vam tenir més visites va ser el 10 de març amb un pic de 167 visites. En comparació amb l’any anterior hem rebut 699 visites menys. També els nostres visitants han deixat un total de 28 comentaris. La interacció via comentaris continua activa al Facebook del GALL on ja sumem 1.368 amistats, 43 més que l’any passat. També al Twitter del GALL hi sumem 1.066 seguidors, 413 més que l’any passat i acumulant un total de 8.019 piulades, continuant essent un dels twitters sobre arxivística més actius del nostre entorn.

D’on venen les visites?

A nivell territorial tenim visites provinents de 52 països diferents. Aquestes venen majoritàriament de la península ibèrica (92%) i sobretot de Catalunya. L’altre 8% prové de la resta de països, destacant els EUA i Andorra. Enguany hem baixat una mica en el nombre de visites, si bé podem dir que ens hem mantingut. Vol dir això que hem tocat sostre en aquest sentit?. Ho confirmarem l’any vinent si ens seguiu!. Pel que fa a la fidelització del visitants, hi ha 2.433 subscripcions al bloc a través dels diferents canals (bloc, facebook, twitter). Per tant 329 subscripcions més que l’any passat.

Diada dels Arxivers 2014Articles publicats

Aquest 2014 hem publicat un total de 102 articles, això significa 4 articles menys que l’any anterior. Acumulant un arxiu de 484 articles publicats. Enguany els articles més visitats, juntament amb la guia i el directori d’arxius, han estat:

I un any més, per aquest 2015… ens proposem seguir construït i difonent el món dels arxius i la gestió documental de i des de les Terres de Ponent. Ens hi acompanyes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.