Presentació del llibre L’Abans. Recull Gràfic de Puigcerdà (1897-1977) de la historiadora Sandra Adam


Aquest divendres 15 de maig de 2015 a la Sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya tindrà lloc l’acte de presentació del llibre L’Abans. Recull Gràfic de Puigcerdà (1897-1977) de l’autora Sandra Adam Auger.

portada_labans_de_puigcerda_150

Es tracta del recull de fotografies més extens que s’ha fet mai a Puigcerdà i que comprèn imatges des de finals del segle XIX fins als anys 70. El treball de la Sandra Adam ha permès treure a la llum un miler d’imatges privades d’interès públic. Aquestes fotografies són testimoni de les transformacions urbanístiques de Puigcerdà però també de l’evolució de la vida social i dels costums de la vila. Parlem doncs d’un recull gràfic de gran valor documental elaborat gràcies a les aportacions dels veïns i veïnes de Puigcerdà i de l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya.

L’Abans. Recull Gràfic de Puigcerdà (1897-1977) es va començar a elaborar l’estiu del 2013 i a partir de l’abril de 2014 fins ara s’ha distribuït en fascicles a través de les llibreries i quioscs de Puigcerdà.

En l’acte  l’autora Sandra Adam, l’editorial Efadós, l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, i l’Ajuntament de Puigcerdà presentaran el volum complet i relligat que ja es podrà adquirir a les llibreries.

Arxiu Comarcal de la Cerdanya

Deixa un comentari

Filed under Grup d'Arxivers de Lleida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s