L’Arxiu Comarcal de l’Urgell: trencador i clàssic


L’Arxiu Comarcal de l’Urgell comença el mes de setembre amb força, primer com un dels espais més de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega ( els dies 11, 12 i 13 ). I a partir del 19 amb un curs de d’escriptures gòtiques rotunda, fraktur i bastarda.

A l’espai de l’ACUR, i durant els dies de la Fira del Teatre, es representarà la performance ‘Most of all, you’ve got to hide it from the chicks’ de la mà de Carla Imatge teatreRovira. Per aquest motiu podeu participar en el sorteig de dues invitacions per a l’actuació de diumenge 13 de setembre a les 17 h, enviant-nos un correu electrònic a l’adreça  electrònica de l’arxiu (acurgell.cultura@gencat.cat), indicant el vostre nom i cognoms, telèfon i població. Data límit per participar-hi divendres 4 de setembre a les 12 del migdia

acur_call

D’altra banda a partir del dia 7 de setembre s’obre el plaç d’inscripció al curs de cal·ligrafia d’escriptures gòtiques rotunda, fraktur i bastarda.

El curs s’iniciarà el dia 19 de setembre i durant 6 sessions, els mesos de setembre i octubre, es farà una aproximació pràctica a la cal·ligrafia gòtica rotunda, fraktur i bastarda amb referència als Privilegis de Tàrrega. Amb l’objectiu d’aprendre aquestes escriptures a mà per tal de llegir i classificar amb més facilitat les mateixes escriptures i d’altres semblants, amb llurs decoracions corresponents. Durant el curs es faran sessions pràctiques de les diverses escriptures i els seus elements decoratius i la seva comparació amb les formes que trobem als manuscrits conservats a l’Arxiu.

 

Inscripcions del 7 al 16 de setembre de 2015 (places limitades).

 Més informació

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Activitats, Arxiu Comarcal de l'Urgell, Cultura, Cursos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s