L’Arxiu Històric Virtual dels pobles de la Noguera ara més a l’abast de tothom.


L’Arxiu Comarcal de la Noguera facilita l’accés dels ciutadans als documents municipals.
Banner al web

L’Arxiu Comarcal de la Noguera, juntament amb el Consell Comarcal de la Noguera i els ajuntaments de la comarca, han facilitat la consulta en línea dels documents històrics municipals a través dels webs de cadascun dels ajuntaments. D’aquesta manera, els ciutadans poden accedir als documents històrics digitalitzats del seu poble d’una manera senzilla i directa.

Actualment l’Arxiu Comarcal de la Noguera conserva gairebé tots els fons municipals de la comarca, amb inventaris disponibles en línia així com la digitalització d’una selecció dels documents de major consulta, que progressivament preveu anar ampliant.

En aquests moments estan disponibles els accessos a les pàgines webs dels següents ajuntaments: Algerri, Alòs de Balaguer, Artesa de Segre, Balaguer, la Baronia de Rialb, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Foradada, Os de Balaguer (només Tragó de Noguera), Penelles, Tiurana, Vilanova de Meià. I properament també s’hi podran afegir els ajuntaments d’Albesa, Montgai, Bellcaire d’Urgell, Ivars de Noguera, Oliola, Preixens, la Sentiu de Sió, Térmens i Torrelameu.

Per tant, per consultar documents com les actes del Ple municipal, els padrons d’habitants, els expedients de lleves i algunes tipologies de padrons fiscals, només cal entrar al web de l’ajuntament i, amb un clic, accedir a lArxiu Històric Virtual.

dibuix_acn

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Accés a la documentació, arxiu comarcal de la Noguera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s