Política de Privacitat


La protecció de dades del GALL està regida d’acord amb els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de l’esmentada Llei (RLOPD), pel Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, i per la resta de normativa vigent en aquesta matèria que li és aplicable.

Nova política de protecció de dades

A partir del 25 de maig entra en vigor una nova legislació europea, amb l’objectiu de garantir una major protecció de les dades personals enregistrades pel Grup del Bloc del GALL lligades a la pròpia administració d’aquest bloc i el GALL i als elements de difusió.

Informació bàsica sobre la protecció de dades

  1. Responsable del tractament.

El responsable és el Grup del Bloc del GALL, el qual tractarà les dades que es facilitin i/o es generin durant la relació amb el Bloc del GALL.

  1. Finalitat del tractament de dades.

Les dades personals es tracten per: gestions de funcionament del Bloc del GALL; i gestions referents als elements de difusió del Bloc del GALL.

Les dades personals que s’aporten al Bloc del GALL no tenen cap altre destinatari que el propi Grup del Bloc del GALL i wordpress.

Drets

Pots exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i/o oposició al tractament.

Qualsevol dubte sobre les teves dades personals o necessites saber com accedir o eliminar a les dades emmagatzemades, si us plau, contacte amb gruparxiverslleida@gmail.com.

Informació addicional.

Disponible a l’URL: http://apdcat.gencat.cat/ca/documentacio/RGPD/