Qui som


El Grup d’Arxivers/eres de Lleida, sorgeix l’any 1998 a partir d’unes necessitats compartides de formació i informació. Mancava, sens dubte un element cohesionador dels diferents arxivers/eres i dels nostres respectius treballs en un àmbit geogràfic com era el lleidatà que alhora ens vinculés d’una manera més generalitzada a l’Associació d’Arxivers de Catalunya. Calia aconseguir unes pautes de complicitat que fossin un motor de treball en comú. El protocol de relació que vam establir va ser:

  • Trobar-nos
  • Conèixer els nostres arxius
  • Intercanviar experiències endegades
  • Discutir conceptes i metodologies
  • Planificar actuacions concretes de treball comú

En definitiva aglutinar un conjunt de persones amb unes necessitats i uns objectius similars, per no dir exactament iguals.

La valoració de l’experiència és completament positiva i la prova n’és la posada en marxa d’aquest bloc.

La nostra adreça electrònica és: gruparxiverslleida@gmail.com

Si voleu estar informats de tot allò d’interés i referent als arxius lleidatans i també ens podeu trobar al facebook clicant aquí o bé en el lloc indicat a la barra lateral.

MEMBRES DEL GRUP DE GESTIÓ DEL BLOC DEL GALL

Anna Esteve Florensa Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona, en l’especialitat d’Història moderna i contemporània, i llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya. Des de fa uns anys treballa a l’Arxiu Diocesà de Lleida i a la Biblioteca del Seminari Diocesà.

 Maria Pau Gómez Ferrer  Llicenciada en Història i Geografia per la Universitat de Lleida. Des de l’any 1998 treballa com a directora de l’Archiu Generau d’Aran que forma part de la Xarxa d’Arxius de la Generalitat de Catalunya. És membre numerari de la Secció d’Història de l’Institut d’Estudis Aranesi.

Maria Jesús Llavero Porcel  Llicenciada en Geografia i Història, i en Documentació. Master en Arxivística. És responsable de l’Arxiu Central de l’Audiència provincial i Jutjats de Lleida, i atén la coordinació dels arxius judicials de la provincia. És membre fundador del Grup d’Arxivers de Lleida i del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià.

Robert Porta Roigé  Llicenciat en Història perla Universitat de Lleida i en Documentació per la de Barcelona. Postgrau en arxivística per la UNED. Des de 2006 treballa com a responsable de l’Arxiu del Monestir de Bellpuig de les Avellanes que forma part del Servei de Documentació i Arxiu de l’Institut dels Germans Maristes de Catalunya.

Mònica Sesma Siuraneta  Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Lleida, postgrau en Gestió Cultural. Relacionada en el món dels arxius des dels anys noranta, ha treballat a l’Arxiu Administratiu de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, al de la Diputació de Lleida, i a l’arxiu del col·legi Oficial d’Arquitectes de la Demarcació de Lleida. Des de l’any 2002 treballa a l’Arxiu Municipal de Lleida. És vocal difusió de la junta de l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya.

1 Comments

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.