‘Çabaters, sartres i ferrers’: El mon dels oficis i el treball en els documents medievals i moderns


9è curs de paleografia i diplomàtica a l’ACUR. Del 18 de gener al 15 de febrer

A partir del dimarts 7 de gener es poden realitzar les inscripcions al curs pràctic de paleografia i diplomàtica ‘Çabaters, sartres i ferrers’: El món dels oficis i el treball en els documents medievals i moderns, organitzat per l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR).

El curs s’iniciarà el dia 18 de gener i, durant 5 sessions, els mesos de gener i febrer, ens aproparà a la lectura i interpretació de documents diversos d’arxiu que ens permetran conèixer les activitats laborals als voltants dels oficis i professions de l’època medieval i moderna.

Es tracta d’un curs per aprendre  a llegir i interpretar la documentació d’arxiu d’època medieval i moderna per al coneixement dels tipus de lletres, abreviatures, cronologia, tipologies documentals, estructura dels documents.

La inscripció es fa mitjançant l’abonament del preu del curs i fent arribar el resguard de l’ingrés (original o digitalització), juntament amb la butlleta d’inscripció complimentada a l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (carrer de les Sitges, 4 de Tàrrega o a l’adreça electrònica acurgell.cultura@gencat.cat )

 Formulari d’inscripció

Professorat: Joan Busqueta. Professor d’Història Medieval de la Universitat de Lleida (UdL)

Inscripcions del 7 al 15 de gener de 2020

Informació facilitada per l’ACUR (pàgina web de la XAC)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.